Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Bijzonder geslaagde contact- en excursiedag bij Hoeve Strobol

 

De jaarlijkse contact- en excursiedag werd dit jaar voor het eerst gecombineerd tot een heus evenement. De Vrienden van de Koeveringse molen en onze startsponsors waren deze keer te gast bij museum Hoeve Strobol in Nijnsel (Sint-Oedenrode). De opkomst van onze Vrienden die deelnamen was groot. Iedereen kon elkaar weer eens bijpraten over de tussentijdse persoonlijke gebeurtenissen. Daarna werden de aanwezigen uitgebreid bijgepraat over de huidige stand van zaken, de laatste plannen en de visie van onze stichting. Verder werd het jaaroverzicht van 2011 gepresenteerd en uitgedeeld aan diegene die daar belangstelling voor had. Hierna volgde een heel interessante rondleiding door het museum 'waar het verleden weer tot leven komt'. Tot besluit werd er nog een kleine gratis loterij gehouden, waarbij leuke prijzen te winnen waren, waaronder een met riet gevlochten molen die door mandenmaker Mies van den Bosch is gemaakt. Ook konden onze Vrienden nog (extra) loten kopen van de Grote Clubactie en onze Koeverdingen, zoals de Koeveringse postzegels aanschaffen. Van deze mogelijkheden werd enthousiast gebruikgemaakt. Het was een bijzonder leuke middag, waarin iedereen kennis kon maken met een bijzonder museum en weer op de hoogte is van de laatste plannen van onze stichting. De deelnemers en het bestuur kijken terug op een zeer geslaagde contact- en excursiedag.

 

Foto's van deze dag staan op onze facebookpagina. Als u ook een account hebt op facebook, word dan meteen een facebook-vriend en 'like ons' op facebook!!!

Molen van vroeger!

molen31.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

125655
VandaagVandaag21
GisterenGisteren70
Deze weekDeze week386
Deze maandDeze maand1891
TotaalTotaal125655

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.