Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Cultuur daar geef je om

 

Onlangs ontvingen we een bericht van het campagneteam van: Cultuur Daar geef je Om. Dit campagneteam is opgericht om informatie te verstrekken over de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven om tegen gunstige voorwaarden culturele ANBI’ s financieel te kunnen ondersteunen. Zoals u wellicht al eerder hebt kunnen lezen is onze Stichting Koeveringse molen door de belastingdienst aangewezen als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (culturele ANBI). Hierdoor kunt u uw gift of schenking aan onze stichting, eventueel samen met die aan andere goede doelen, als aftrek opnemen in uw aangifte inkomstenbelasting. Onder voorwaarden zijn giften in de vorm van periodieke giften of uitkeringen zelfs volledig aftrekbaar.

 

Giften zijn aftrekbaar als zij zijn gedaan aan een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of algemeen nut beogende instelling. Website: www.daargeefjeom.nl Deze website is sinds augustus 2012 in de lucht.

 

Wilt u geïnformeerd worden over het ondersteunen van ANBI’ s dan kunt u op deze website veel informatie terugvinden. Mocht u meer informatie willen ontvangen en u beschikt niet over internet dan kunt u contact opnemen met uw belastingadviseur of een informatiepakket bij ons opvragen.

 

Molen van vroeger!

molen41.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

125655
VandaagVandaag21
GisterenGisteren70
Deze weekDeze week386
Deze maandDeze maand1891
TotaalTotaal125655

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.