Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Infobordje weer terug

 

KOEVERING, 23 juli 2013 - Vrijwilligers hebben vandaag weer een informatiebordje geplaatst bij het monument van de Koeveringse molen.

 

Het 'driegemeentenpunt', waarop sinds 1982 het monument van de Koeveringse molen staat, is een populaire stopplaats voor recreanten, fietsers, wandelaars, geocachers, deelnemers aan GPS-activiteiten en fotozoektochten, de Liberation Route Brabant, Vlagheideloop en noem zo maar op. Vanuit verschillende bronnen heeft het bestuur vernomen dat het wenselijk zou zijn om op het punt zelf wat meer informatie te verstrekken over de oude Koeveringse molen en over de doelstelling van onze stichting. In de laatste bestuursvergadering van juli 2013 is er daarom besloten om een nieuw informatiebordje te maken. Het oude bordje was  in september 2011 door klein vandalisme vernield...

 

Scan dit nieuwe bordje gerust met layar! 

 

Op het informatiebordje staat globale informatie over de molen en over onze stichting. Verder is het bordje voorzien van een QR-code die verwijst naar onze website en kan het bordje gescand worden met de app van Layar, zodat ter plaatse nog meer informatie kan worden verkregen. Met de app kunnen voorbijgangers nu rechtstreeks doorklikken naar een filmpje of naar onze sociale media, zoals twitter en facebook.

 

Infobordje monument

 

Drie vrijwilligers hebben zich vandaag - met een zonnige 33 graden - ingezet om de tot nu toe ontbrekende informatie voor het publiek weer toegankelijk te maken. Chapeau!!! We hopen hierdoor dat iedereen die het bijzonder punt bezoekt nu op de hoogte blijft van de herbouwplannen van deze unieke cultuurhistorische molen voor Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Meer foto's staan uiteraard op onze facebookpagina!

Molen van vroeger!

molen71.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

128974
VandaagVandaag49
GisterenGisteren45
Deze weekDeze week94
Deze maandDeze maand785
TotaalTotaal128974

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.