Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Businessplan ligt bij fuserende gemeenten

 

Het heeft even op zich laten wachten, maar ons businessplan is inmiddels klaar en ligt nu bij de drie gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel om te bepalen welke rol zij in het herbouwproject willen gaan spelen. De gemeenten hebben expliciet gevraagd om een businessplan om ook een inzicht te hebben in de begroting en de exploitatie. In 2014 hebben we al een begroting ten behoeve van de Kadernota opgesteld en afgegeven.

 

Gedurende de afgelopen maanden is er door de mensen van KNHM/Arcadis, projectbureau More en onze stichting druk gewerkt aan de totstandkoming van dit omvangrijke businessplan. Diverse vergaderingen werden er belegd om het plan te bespreken en van gedachten te wisselen. Het resultaat is een gedegen en goed onderbouwd businessplan dat op 25 februari aan de ambtenaren van drie gemeenten is aangeboden. Zij zullen het plan van hun notities voorzien en dan aanbieden aan B&W van hun gemeente.

 

B&W van de drie gemeenten zullen het businessplan uitvoerig bestuderen alvorens aan te geven wat hun bijdrage in het herbouwproject gaat worden. Naar verwachting zullen de antwoorden van de drie gemeenten in het tweede kwartaal van 2015 bekend worden. De herbouwde Koeveringse molen kan hét ICOON worden van de drie gemeenten en omgeving en hun omgeving en voor natuur-, recreatie- en toerismegebied 'Vlagheide'. Dat voor deze gemeenten een grote rol is weggelegd in de realisatie van ons project mag voor iedereen duidelijk zijn. Het bestuur hoopt dan ook op een positief resultaat dat mogelijk maakt dat de herbouw nu echt in een stroomversnelling raakt.

Molen van vroeger!

molen71.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

128974
VandaagVandaag49
GisterenGisteren45
Deze weekDeze week94
Deze maandDeze maand785
TotaalTotaal128974

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.