Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Bijeenkomst Comité van Aanbeveling

 

SINT-OEDENRODE - Op dinsdagmiddag 31 mei 2016 heeft het stichtingsbestuur voor de laatste keer een bijeenkomst gehad met het huidige Comité van Aanbeveling. Dit comité bestaat uit de huidige drie burgemeesters Jetty Eugster van Gemeente Schijndel, Ida Adema van Gemeente Veghel en Peter Maas van Gemeente Sint-Oedenrode.

 

Het bestuur werd hartelijk welkom geheten in het gemeentehuis van Sint-Oedenrode, alwaar het bestuur een half uur de gelegenheid kreeg om de status van de herbouw mede te delen en adviezen van het Comité van Aanbeveling in te winnen. Met name de grondverwerving kreeg diezelfde middag nog een positief gevolg en daarnaast werd het bestuur geadviseerd om voor de gemeenteraadsverkiezingen nog eens extra aandacht te vragen voor het herbouwproject bij de politieke partijen van Meierijstad. Immers is de Koeveringse molen een uitstekend icoon om de fusiegemeente Meierijstad te symboliseren. Na de bijeenkomst besloot het bestuur meteen stappen te ondernemen om de eerste aanvraag van een bouwvergunning voor het informatiegebouw op het molenterrein voor te bereiden.

 

Het stichtingsbestuur bedankt de drie burgemeesters voor de gelegenheid om de plannen nader toe te lichten, voor hun degelijke adviezen en steun. Daarnaast wensen wij de burgemeesters heel veel succes en vooral plezier toe in hun nieuwe rol die ontstaat naar aanleiding van de gemeentelijke fusie. Wij hopen dat zij alle drie aanwezig kunnen zijn op de dag, waarop iedereen de molen in volle glorie kan zien draaien.

Molen van vroeger!

molen71.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

128974
VandaagVandaag49
GisterenGisteren45
Deze weekDeze week94
Deze maandDeze maand785
TotaalTotaal128974

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.