Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Vriendencontactdag 2016

 

SCHIJNDEL - Op zaterdag 5 november 2016 organiseerde het bestuur van Stichting Koeveringse molen hun jaarlijkse Vriendencontactdag. Deze dag is bedoeld om de 'Vrienden van de Koeveringse molen' op de hoogte te brengen van de recente ontwikkelingen rondom de herbouwplannen.

 

 

Deze keer werd de middag gehouden bij de Schijndelse brouwerij Sint-Servattumus. Na de ontvangst met een kopje koffie of thee en iets lekkers werd het gezelschap getrakteerd op een presentatie en rondleiding door de brouwerij. Brouwer Toon van der Heijden met zijn vrijwilliger John wisten dit op een heel ludieke manier te brengen. Aansluitend werd door het bestuur een presentatie gegeven, waarin onder andere een terugblik op 2016, recente stappen en een vooruitblik op 2017.

 

 

Natuurlijk kon iedereen genieten van het (h)eerlijk Schijndelse bier tijdens beide presentaties. Ook werden de eerste schetsen van het toekomstige informatiegebouw gepresenteerd die zijn vervaardigd door Van Hooft Architecten uit Eerde.

 

Aan het einde van de middag ontving iedereen een flesje Koeverings molenbier als presentje en bedankje voor hun vriendschap en aanwezigheid. Zowel de brouwerij, het stichtingsbestuur als de aanwezige Vrienden kunnen terugkijken op een gezellige middag.

 

Foto's van deze middag staan op onze facebookpagina.

Molen van vroeger!

molen61.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

127541
VandaagVandaag6
GisterenGisteren69
Deze weekDeze week346
Deze maandDeze maand1424
TotaalTotaal127541

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.