Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Uitstapje voor "Vrienden"

 

Op zaterdag 22 oktober organiseert Stichting Koeveringse molen een uitstapje voor iedereen die zich heeft aangemeld als 'Vriend' van de Koeveringse molen. Dit liet het stichtingsbestuur vandaag per e-mail weten. Er staat een excursie gepland naar de standerdmolen 'Tot Voordeel en Genoegen' in Alphen (aan de Maas).

Molen 'Tot voordeel en genoegen'

Molen 'Tot Voordeel en Genoegen' in Alphen

 

Zolang onze molen nog niet is gebouwd en op zijn plek staat, is het een prima idee van de stichting om regelmatig een uitstapje voor onze Vrienden te arrangeren. Dit zal zeker de betrokkenheid vergroten van iedereen, waarbij onze molen een plaatsje in zijn/haar hart heeft veroverd. Natuurlijk is iedereen die nog niet officieel 'molenvriend' is, ook van harte welkom. Hij of zij dient zich dan wel eerst aan te melden als nieuwe Vriend via het secretariaat, telefoon 0499-474854, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het downloaden van het registratieformulier voor Vrienden.

 

Iedereen is al een 'Vriend' van de Koeveringse molen vanaf vijf euro per jaar, maar ook Vrienden van 12,50 euro en 35 euro zijn uiteraard meer dan van harte welkom! Alle bijdragen gaan vanzelfsprekend rechtstreeks naar de spaarrekening voor de herbouw van onze molen. Aanmelden voor het uitstapje kan via het secretariaat tot 15 oktober 2011. Meld je aan als Vriend en graag tot ziens op zaterdag 22 oktober!

Molen van vroeger!

molen31.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

128974
VandaagVandaag49
GisterenGisteren45
Deze weekDeze week94
Deze maandDeze maand785
TotaalTotaal128974

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.