Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Herbouw Koeveringse molen

 

Het herbouwen van de Koeveringse molen is het eerste goedgekeurde project van het intergemeentelijk Masterplan Vlagheide, dat wordt ondersteund door de betrokken gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel en de provincie Noord-Brabant. Stichting Koeveringse molen is in september 2009 opgericht om de herbouw van deze unieke standerdmolen - met een maalgeschiedenis van meer dan 640 jaar - te realiseren en daarna te exploiteren. De doelstelling van onze stichting is uitgebreider beschreven op de pagina's van onze Organisatie.

 

Nieuwsbrief

Onze stichting brengt ieder kwartaal een digitale nieuwsbrief uit. Iedereen kan zich gratis abonneren op de pagina Nieuwsbrieven. Geïnteresseerden die geen e-mailadres hebben, blijven van ons een papieren versie ontvangen.

 

Vriend van de Koeveringse molen

Vanaf slechts € 5,- per jaar bent u al 'Vriend van de Koeveringse molen' en steunt u het herbouwproject van de stichting. Aanmeldingsformulieren zijn te downloaden op de pagina Onze Vrienden

 

Sponsors

Ook sponsors zijn meer dan welkom!  Aanmeldingsformulieren hiervoor zijn te downloaden op de pagina Onze Sponsors. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met ons secretariaat.

 

Voor uitgebreide informatie betreffende onze vrijwilligers, vrienden of sponsors kunt u altijd een e-mail sturen naar ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Molen van vroeger!

molen31.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Onze bezoekers

127541
VandaagVandaag6
GisterenGisteren69
Deze weekDeze week346
Deze maandDeze maand1424
TotaalTotaal127541

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.