Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Jaarmarkt Sint-Oedenrode 2011

 

Na het mooie weer tijdens de Rooise Streekmèrt was het maar de vraag of het weer tijdens de Jaarmarkt in Sint-Oedenrode ons nu ook gunstig gestemd zou zijn. Op 26 juni was het lange tijd bewolkt, maar wel met een aangename temperatuur. Later op de dag brak de zon door en werd de dag toch nog zonnig afgesloten. Na het grote succes tijdens de streekmarkt waren wij benieuwd wat de jaarmarkt ons zou gaan opleveren. Het werd voor onze vaste bezetting een lange dag. De kraam moest immers vanaf negen tot vijf uur bemand blijven.

 

Ondanks dat onze standplaats niet de gunstigste was - Borchgrave is toch een soort 'verbindingstraatje' - en ondanks de nodige aantrekkelijke decibels van onze buurman om de hoek, heeft onze aanwezigheid toch weer voldoende response opgeleverd. Het aantal nieuwe Vrienden is uitgebreid en er zijn weer veel belangstellenden aan onze kraam geweest. Ook onze Koeverdingen verkochten goed en onze folders vonden gretig aftrek. Alles bij elkaar was de jaarmarkt toch weer een succesvolle dag voor onze stichting.

 

We kijken dan ook vol van vertrouwen uit naar de Hartemèrt die zondag 28 augustus in Schijndel zal plaatsvinden. Allemaal heel graag tot dan!

Onze bezoekers

132888
VandaagVandaag1
GisterenGisteren23
Deze weekDeze week40
Deze maandDeze maand594
TotaalTotaal132888

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.