Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

De Rooise Streekmerkt succesvol voor iedereen

 

De eerste Rooise Streekmèrt die op 12 juni 2011 gehouden werd op Wijngaard Domaine les Damianes in Sint-Oedenrode was een groot succes. Niet alleen voor de organisatie, die in goede handen was van Jolanda Eijkemans, maar ook voor alle deelnemende standhouders die met allerlei streekproducten en andere zaken die met Sint-Oedenrode te maken hebben op de markt stonden.Het mooie (fiets)weer, de centrale ligging tussen de dorpen en het lange pinksterweekend hebben natuurlijk invloed gehad op het grote aantal toeschouwers en belangstellenden.

 

Ook voor onze stichting werd deze eerste streekmarkt een succes. Er stonden constant veel belangstellenden aan onze kraam aan wie wij onze plannen konden uitleggen. We hebben veel van deze bezoekers voor onze plannen kunnen winnen en goodwill is iets wat je in de toekomst zeker kunt gebruiken. De verkopen verliepen zo goed dat we aan het einde van de dag door onze complete voorraad postzegels heen waren. Ook de verkoop van molentjes, ballpoints en tegeltjes verliep goed. Verder konden we weer een paar nieuwe 'molenvrienden' noteren. Op de Rooise Streekmèrt werd ons nieuwe Koeverding geïntroduceerd: Koeveringse molen oude jenever. Ook deze oude jenever trok goede belangstelling.

 

Al met al was de Rooise Streekmèrt voor onze stichting een succesvolle dag en dat geeft ons weer moed voor de volgende markt: Jaarmarkt Sint-Oedenrode, die zondag 26 juni gehouden zal worden. We hopen natuurlijk weer op goed en droog weer. Heel graag tot ziens in Sint-Oedenrode!

Molen van vroeger!

molen21.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.