Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Eerste contactavond Vrienden en startsponsors

 

Op dinsdagavond 10 mei 2011 werd voor de eerste keer een contactavond voor de Vrienden van de stichting en de startsponsors gehouden. De contactavond werd gehouden in het zaaltje van kerk De Goede Herder in de wijk Eerschot in Sint-Oedenrode. Het was de bedoeling om op deze avond Vrienden en sponsors nader kennis te laten maken met het bestuur van de stichting, de activiteiten en vooral met elkaar.

 

Op die avond werd een overzicht gepresenteerd van de huidige stand van zaken. En molenaar Ad Vermeltfoort gaf een zeer interessante presentatie over de molenaarsopleiding. Op het programma stond ook de vertoning van het eerste Koeverings Journaal (zie ook elders op onze website) en werd het Jaarverslag 2009-2010 van de stichting gepresenteerd. De aanwezigen werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over de voortgang van het project en van deze gelegenheid werd goed gebruikgemaakt.

 

Na afloop kon de stand nog worden bezocht, waarin deze keer voor het eerst - naast de bekende ballpoints, molentjes en postzegels - 't Koeverings tegeltje werd aangeboden én werd verkocht. Het was een mooie opkomst van Vrienden en startsponsors. Bovendien was de plaatselijke correspondente van het Eindhovens Dagblad aanwezig die gezorgd heeft voor een mooi artikeltje in de editie van donderdag 12 mei 2011.

 

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde contactavond die zeker voor een vervolg vatbaar is.

Onze bezoekers

132888
VandaagVandaag1
GisterenGisteren23
Deze weekDeze week40
Deze maandDeze maand594
TotaalTotaal132888

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.