Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Ons molenterrein

 

Co-creatie van ons molenterrein...

 

De Koeveringse molen is hét icoon van Meierijstad. Daarmee is het straks een ontmoetingspunt midden in de Koevering, op de Vlagheide, het gastvrije groene hart van Meierijstad, waarin alle inwoners van Meierijstad zich welkom voelen en zelfs graag mensen 'van buitenaf' willen uitnodigen om naar deze bijzondere plaats te komen.

 

De Koeveringse molen en het Koeveringse molenterrein is straks van iedereen en iedereen is er welkom om met zijn/haar gezelschap van de molen en zijn omgeving te genieten.

 

Wat is dan mooier om samen met de inwoners van Meierijstad het ontwerp te bedenken van het toekomstige molenterrein? Welke elementen moet het molenterrein bevatten? Wordt het een open of gesloten terrein? Is er plaats voor natuur, kunst en cultuur? Welke sfeer heeft straks het molenterrein?

 

Creëer samen met ons

het molenterrein van de

Koeveringse molen!

 

Hoe werkt het?
  1. Download de schets van het Koeveringse molenterrein (PDF) of teken zelf de plattegrond na met behulp van bijvoorbeeld Google Maps.
  2. Ontwerp het molenterrein, zoals u/jij dit zou willen creëren. Houd rekening met plaats voor een ruim informatiegebouw, verschillende zithoekjes, jeu-de-boules-banen en een speeltuin(tje).
  3. Scan (jo)uw ontwerp en stuur deze per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  4. Iedereen mag maximaal drie ontwerpen toesturen.
  5. Indien het ontwerp past bij wat het bestuur van de stichting wenst of zelfs spectaculaire nieuwe ideeën oplevert, dan wordt de ontwerper uitgenodigd en ontvangt een aantrekkelijk prijzenpakket.
  6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, maar het is wel mogelijk om vooraf meer informatie te ontvangen door contact op te nemen met de bestuursleden of leden van de bouwcommissie.

Alvast heel veel creativiteit toegewenst!!!

Wij als bestuur en bouwcommissie zijn zeer benieuwd.

 

 

Molen van vroeger!

molen31.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.