Stichting Koeveringse molen

Welkom in 'het groene hart' van Meierijstad!

Onze sponsors

Met veel dank aan onze allereerste sponsors!
Wilt u ook participeren en sponsor worden van ons herbouwproject?
Neem dan contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
vdboom.jpg
en de heer
Remery uit Best

Project no. 1 van

ANBI-erkend

anbi-logo1.gif

Vrienden van de Koeveringse molen

 

De herbouw van de Koeveringse molen is een cultuurhistorisch waardevol project dat alleen gerealiseerd kan worden met een budget dat wordt samengesteld uit sponsorgelden, overheidssubsidies en met grotere en kleinere donaties. Al onze Vrienden ontvangen sowieso vier keer per jaar onze (digitale) nieuwsbrief. Verder organiseert de stichting elk jaar een Contactdag, waarin onze Vrienden contact maken met bestuursleden, sponsors, vrijwilligers en andere Vrienden. Op die dag worden presentaties gehouden over de laatste ontwikkelingen. Vaak wordt deze dag in combinatie met een interessante excursie aangeboden, bijvoorbeeld naar een andere molen of naar een museum.  Ook krijgt u per e-mail regelmatig exclusieve kortingen toegestuurd. Dat levert u in elk geval wat extra voordeeltjes op. Genoeg redenen om Vriend te worden van de Koeveringse molen.

 

 

Vanaf slechts vijf euro per jaar bent u al een zeer gewaardeerde 'Vriend van de Koeveringse molen'. U kunt kiezen uit drie verschillende 'donateurspakketten':

 

 

- Grote vriend van de Koeveringse molen (35 euro per jaar)

 

- Koeveringse molenvriend (12,50 euro per jaar)

 

- Standaard molenvriend (5 euro per jaar)

 

 

Word NU onze Vriend!!!

Bel voor meer informatie naar ons secretariaat: 0413-475639 of download meteen het registratieformulier voor Vrienden. Vul deze in en stuur het per post of gescand per e-mail naar ons secretariaat.

 

Kom erbij en word ook 'Vriend van de Koeveringse molen'! Elke bijdrage is van harte welkom en gaat rechtstreeks naar het herbouwproject!

 

 

Help mee om de Koeveringse molen
opnieuw te laten draaien!
 

 

Molen van vroeger!

molen31.png

Op zoek naar...

Een aantal vrijwilligers is op zoek naar unieke foto's en bijzondere verhalen van de Koeveringse molen uit het verleden. Deze stukken worden met zorg verzameld en bewaard in ons archief en uiteindelijk uitgegeven als boekwerk voor de komende generaties.
Interessante verhalen, feiten of foto's van de oude molen zijn van harte welkom!
Neem gerust contact op met ons secretariaat:
0848-345678.
Wij zijn u zeer dankbaar!

Sponsor ons met

Copyright © 2009-2017 Stichting Koeveringse molen.
Alle rechten voorbehouden.